Laga bilen på bilverkstad i Vilhelmina

Här nedan finner du en förteckning över alla bilverkstäder Vilhelmina som kan hjälpa dig att laga din bil. Till någon av dessa bilmekaniker kan du gå om du behöver hjälp med att laga bilen, eller någonting annat som har med bilen att göra. Exempelvis kan du även få hjälp med att byta till sommar eller vinter däck, släcka tvåor från besiktningen, laga stenskott eller lackskador samt reparera andra typer av fel på bilen.

Trac & Lack i Vilhelmina

S. Brännaby 8
912 90 Vilhelmina
Telefon: 072-712 60 12

Nickes El O Allservice i Vilhelmina

Skansholm 309
912 91 Vilhelmina
Telefon: 0940-210 60

Lövlidens Trafik AB i Vilhelmina

Badviken 12
912 90 Vilhelmina

Isaksson, Nils Patrik i Vilhelmina

Lövliden 160
912 92 Vilhelmina
Telefon: 076-112 07 43

Vilhelmina Billackering i Vilhelmina

Volgsjöstrand 11
912 34 Vilhelmina
Telefon: 0940-108 74

Erika Lundqvist i Vilhelmina

Volgsjöv. 5
912 34 Vilhelmina
Telefon: 0940-105 06

Karta till alla bilverkstäder i Vilhelmina

Här nedan kan du se en karta över Vilhelmina som visar var alla bilverkstäder finns. Om du klickar på markören för företagen på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till bilmekanikern i Vilhelmina som kan hjälpa dig att laga din bil.

Andra städer med bilmekaniker nära Vilhelmina

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra städer i Västerbotten där det också finns minst en verksam bilverkstad, som du kan kontakta om du vill ha hjälp med att t.ex. laga bilen, byta till sommar eller vinter däck eller släcka tvåor från besiktningen.

Laga bilen i Adak Laga bilen i Åmsele Laga bilen i Ånäset Laga bilen i Åsele Laga bilen i Bastuträsk Laga bilen i Bjurholm Laga bilen i Blattnicksele Laga bilen i Boliden Laga bilen i Bureå Laga bilen i Burträsk Laga bilen i Bygdeå Laga bilen i Byske Laga bilen i Dikanäs Laga bilen i Dorotea Laga bilen i Gräsmyr Laga bilen i Gunnarn Laga bilen i Holmsund Laga bilen i Hörnefors Laga bilen i Jörn Laga bilen i Kåge Laga bilen i Kristineberg Laga bilen i Kusmark Laga bilen i Lögdeå Laga bilen i Lövånger Laga bilen i Lycksele Laga bilen i Malå Laga bilen i Nordmaling Laga bilen i Norrfors Laga bilen i Norsjö Laga bilen i Obbola Laga bilen i Röbäck Laga bilen i Robertsfors Laga bilen i Rundvik Laga bilen i Sävar Laga bilen i Skellefteå Laga bilen i Skelleftehamn Laga bilen i Sorsele Laga bilen i Storuman Laga bilen i Tärnaby Laga bilen i Tavelsjö Laga bilen i Tvärålund Laga bilen i Umeå Laga bilen i Ursviken Laga bilen i Vännäs Laga bilen i Vindeln

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon bilverkstad i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den bilverkstad som saknas på en gång!