Laga bilen på bilverkstad i Gammelstad

Här nedan finner du en förteckning över alla bilverkstäder Gammelstad som kan hjälpa dig att laga din bil. Till någon av dessa bilmekaniker kan du gå om du behöver hjälp med att laga bilen, eller någonting annat som har med bilen att göra. Exempelvis kan du även få hjälp med att byta till sommar eller vinter däck, släcka tvåor från besiktningen, laga stenskott eller lackskador samt reparera andra typer av fel på bilen.

Olofssons Bil- & Motorservice, Thord i Gammelstad

Mariebergsv. 87
954 32 Gammelstad
Telefon: 073-808 88 14

Statoil i Gammelstad

Domarv. 1
954 32 Gammelstad
Telefon: 0920-25 47 60

Grönbergs Mekservice, AB i Gammelstad

Terminalspåret 6
954 32 Gammelstad
Telefon: 0920-25 10 00

S-Allservice O Konstruktion i Gammelstad

Rådmansv. 97
954 32 Gammelstad
Telefon: 0920-26 61 10

Håkans Lv-Service i Gammelstad

Kantorsv. 33
954 33 Gammelstad
Telefon: 070-590 14 52

Patrik Rova AB i Gammelstad

Bärgarstigen 56
954 35 Gammelstad
Telefon: 076-810 62 30

Karta till alla bilverkstäder i Gammelstad

Här nedan kan du se en karta över Gammelstad som visar var alla bilverkstäder finns. Om du klickar på markören för företagen på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till bilmekanikern i Gammelstad som kan hjälpa dig att laga din bil.

Andra städer med bilmekaniker nära Gammelstad

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra städer i Norrbotten där det också finns minst en verksam bilverkstad, som du kan kontakta om du vill ha hjälp med att t.ex. laga bilen, byta till sommar eller vinter däck eller släcka tvåor från besiktningen.

Laga bilen i Älvsbyn Laga bilen i Arjeplog Laga bilen i Arvidsjaur Laga bilen i Båtskärsnäs Laga bilen i Boden Laga bilen i Gällivare Laga bilen i Gunnarsbyn Laga bilen i Hakkas Laga bilen i Haparanda Laga bilen i Harads Laga bilen i Hedenäset Laga bilen i Hortlax Laga bilen i Jokkmokk Laga bilen i Kalix Laga bilen i Kalix-Nyborg Laga bilen i Karesuando Laga bilen i Kiruna Laga bilen i Korpilombolo Laga bilen i Lappträsk Laga bilen i Luleå Laga bilen i Norrfjärden Laga bilen i Öjebyn Laga bilen i Överkalix Laga bilen i Övertorneå Laga bilen i Pajala Laga bilen i Påläng Laga bilen i Piteå Laga bilen i Råneå Laga bilen i Risögrund Laga bilen i Rosvik Laga bilen i Sikfors Laga bilen i Svensbyn Laga bilen i Tärendö Laga bilen i Vidsel Laga bilen i Vistträsk Laga bilen i Vitå Laga bilen i Vittangi Laga bilen i Vuollerim

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon bilverkstad i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den bilverkstad som saknas på en gång!