Laga bilen på bilverkstad i Slite

Här nedan finner du en förteckning över alla bilverkstäder Slite som kan hjälpa dig att laga din bil. Till någon av dessa bilmekaniker kan du gå om du behöver hjälp med att laga bilen, eller någonting annat som har med bilen att göra. Exempelvis kan du även få hjälp med att byta till sommar eller vinter däck, släcka tvåor från besiktningen, laga stenskott eller lackskador samt reparera andra typer av fel på bilen.

Pedersén & Co AB/ Mekonomen Bilverkstad Slite i Slite

Stationsg. 24
624 48 Slite
Telefon: 0498-22 22 20

Kalles Bil o Motor i Slite

Gothem häglajvs
624 30 Slite
Telefon: 0498-340 20

Stuxbas Städ & Bil Rekonditionering HB i Slite

Othem Barshage 733
624 46 Slite
Telefon: 070-788 60 85

AHT Däckservice i Slite AB i Slite

Stationsg. 1
624 48 Slite
Telefon: 0498-22 22 19

Karta till alla bilverkstäder i Slite

Här nedan kan du se en karta över Slite som visar var alla bilverkstäder finns. Om du klickar på markören för företagen på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till bilmekanikern i Slite som kan hjälpa dig att laga din bil.

Andra städer med bilmekaniker nära Slite

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra städer i Gotland där det också finns minst en verksam bilverkstad, som du kan kontakta om du vill ha hjälp med att t.ex. laga bilen, byta till sommar eller vinter däck eller släcka tvåor från besiktningen.

Laga bilen i Burgsvik Laga bilen i Fårösund Laga bilen i Katthammarsvik Laga bilen i Klintehamn Laga bilen i Lärbro Laga bilen i Romakloster Laga bilen i Stånga Laga bilen i Tingstäde Laga bilen i Visby

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon bilverkstad i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den bilverkstad som saknas på en gång!