Laga bilen på bilverkstad i Klintehamn

Här nedan finner du en förteckning över alla bilverkstäder Klintehamn som kan hjälpa dig att laga din bil. Till någon av dessa bilmekaniker kan du gå om du behöver hjälp med att laga bilen, eller någonting annat som har med bilen att göra. Exempelvis kan du även få hjälp med att byta till sommar eller vinter däck, släcka tvåor från besiktningen, laga stenskott eller lackskador samt reparera andra typer av fel på bilen.

Jockes Bilservice Route 140 i Klintehamn

N. Kustv. 33
623 77 Klintehamn
Telefon: 0498-24 05 26

Klinte Bil & Buss AB i Klintehamn

S. Kustv. 35
623 77 Klintehamn
Telefon: 0498-24 03 15

Hassela Verkstad i Klintehamn

Norra Kustvägen
620 20 Klintehamn
Telefon: 0498-65 66 18

Transport & Reklam Gotland AB i Klintehamn

N. Kustv. 3
623 77 Klintehamn

Linde Svets o Bilverkstad i Klintehamn

Sanda Petarve 495
623 79 Klintehamn
Telefon: 073-290 28 29

OKQ8 Verkstad i Klintehamn

N. Kustv. 55
623 77 Klintehamn

Karta till alla bilverkstäder i Klintehamn

Här nedan kan du se en karta över Klintehamn som visar var alla bilverkstäder finns. Om du klickar på markören för företagen på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till bilmekanikern i Klintehamn som kan hjälpa dig att laga din bil.

Andra städer med bilmekaniker nära Klintehamn

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra städer i Gotland där det också finns minst en verksam bilverkstad, som du kan kontakta om du vill ha hjälp med att t.ex. laga bilen, byta till sommar eller vinter däck eller släcka tvåor från besiktningen.

Laga bilen i Burgsvik Laga bilen i Fårösund Laga bilen i Katthammarsvik Laga bilen i Lärbro Laga bilen i Romakloster Laga bilen i Slite Laga bilen i Stånga Laga bilen i Tingstäde Laga bilen i Visby

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon bilverkstad i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den bilverkstad som saknas på en gång!