Laga bilen på bilverkstad i Kallinge

Här nedan finner du en förteckning över alla bilverkstäder Kallinge som kan hjälpa dig att laga din bil. Till någon av dessa bilmekaniker kan du gå om du behöver hjälp med att laga bilen, eller någonting annat som har med bilen att göra. Exempelvis kan du även få hjälp med att byta till sommar eller vinter däck, släcka tvåor från besiktningen, laga stenskott eller lackskador samt reparera andra typer av fel på bilen.

Hasselstad Motor AB i Kallinge

Ålderv. 8
372 92 Kallinge
Telefon: 0457-220 48

Kvarnlidens Bilservice i Kallinge

Kvarnv. 4
372 92 Kallinge
Telefon: 0457-209 88

Ln Autocenter AB i Kallinge

Järnbruksv. 7
372 52 Kallinge
Telefon: 0457-200 90

Bilval I Blekinge AB i Kallinge

Hagtornsv. 2
372 53 Kallinge
Telefon: 0457-210 50

Kallinge Bensin & Servicestation AB i Kallinge

Kockumsv. 62
372 50 Kallinge
Telefon: 0457-207 30

Karta till alla bilverkstäder i Kallinge

Här nedan kan du se en karta över Kallinge som visar var alla bilverkstäder finns. Om du klickar på markören för företagen på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till bilmekanikern i Kallinge som kan hjälpa dig att laga din bil.

Andra städer med bilmekaniker nära Kallinge

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra städer i Blekinge där det också finns minst en verksam bilverkstad, som du kan kontakta om du vill ha hjälp med att t.ex. laga bilen, byta till sommar eller vinter däck eller släcka tvåor från besiktningen.

Laga bilen i Asarum Laga bilen i Hallabro Laga bilen i Jämshög Laga bilen i Karlshamn Laga bilen i Karlskrona Laga bilen i Ronneby Laga bilen i Sölvesborg

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon bilverkstad i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den bilverkstad som saknas på en gång!